Despre Azura Advanced Consulting

Membru Corporativ ANEVAR Autorizatia Nr 0497.

Societatea de evaluare Azura Advanced Consulting SRL, Membru Corporativ ANEVAR, a luat fiinta ca un pas firesc in dezvoltarea profesionala a membrilor fondatori, si un stalp real necesar in sustinerea domeniului de activitate din zona Muntenia.

Ulterior, ne-am dat seama de faptul ca foarte putini evaluatori au multe relatii cu ceilalti colegi de breasla din alte zona geografice din Romania, au cu cine se consulta sau discuta diversele si desele spete aparute. Astfel ca, in acest moment avem in desfasurare o campanie in colaborare si sustinuta de portalul www.evaluariprimarii.ro, prin care primim solicitari si selectam colaboratori in toate judetele tarii. Putem astfel sa spunem ca suntem independenti (noi, ca si experti), dar avem si acoperire nationala si beneficiem de experienta, sfaturile si sustinerea celor mai generosi dintre noi.

Exista firme ce acopera un areal extrem de vast de nise de piata (evaluari imobiliare, evaluari de bunuri mobile, evaluari de intreprinderi, evaluari de active intangibile, evaluare de proiecte de investitii, teste de depreciere a activelor pentru scopuri de raportare financiara, consultanta in vederea accesarii de fonduri nerambursabile, etc, etc, etc) - au ales sa faca ceva din toate. Noi am considerat ca e mult mai bine sa faci totul din ceva, decat ceva din toate!

Astfel ca focusul nostru la acest moment sunt evaluarile imobiliare si evaluarile de bunuri mobile. Avem colaboratori ce pot servisa si pe alte nise specifice, insa acele proiecte reprezinta exceptia, si nu regula! Ne numim "experti", ne simtim "experti", si suntem Experti in ceea ce facem! Suntem convinsi de faptul ca prin profesionalism, viziune si dinamism vom ajunge in scurt timp lideri in preferintele dumneavoastra cu privire la evaluari si consultanta!

Colaboratorilor si colegilor de breasla le transmitem: poate ca societatea in sine este noua, insa know-how-ul din spate este unul solid, verificat, si cu un feed-back din partea clientilor exceptional!

Clientilor le spunem sa fie increzatori ca si pana acum in noi, le garantam un excelent raport pret-calitate, si sa ne recomande in continuare cu fruntea sus. Vor avea numai de castigat de pe urma afilierii cu brandul nostru!